Menü

Termékek

Kiemelkedő márkánk, a Cango&Rinaldi egy olasz-magyar divatmárka, melynek története egészen 1897-ig nyúlik vissza. A mára nemzetközileg ismert divatmárka, különleges és minőségi alapanyagok felhasználásával teremt egyedi formavilágot, miközben az elmúlt több mint 100 év alatt ugyanazon értékeket vallja: magas minőség, egyediség és exkluzivitás. A termékek olasz bőrből készülnek, Swarovski kristályokkal díszítve.

Cango&Rinaldi termékeink a legkülönlegesebb minőségi olasz bőrökből készülnek. Többnyire minden cipőhöz tartozik táska is, mellyel még egyedibbé tehetjük öltözetünket, és ezt még fokozhatjuk a hozzá illő pénztárcával, övvel, telefontokkal, valamint ékszerrel, melyeket Swarovski kristályok díszítenek. 

Rinascimento - Ami igazán gyönyörű, hogy nőies vagyok!

Tolmácsoljuk egy igazi nő vágyait, aki független és tisztában van a nőiességével. A Rinascimento nő, erős személyiség, dinamikus, elbűvölő és kiszámíthatatlan. Egy nő, aki szeret választani. Aki szereti, ha a figyelem központjában van. Mindig tökéletes, egészen a legapróbb részletekig.
Ma a Rinascimento ezt jelenti és még sok mást. A márka jellegzetessége abban a képességében rejlik, hogy sokféle trendi ruhát és kiegészítőt kínál “Fast Fashion” gyártási filozófiájának köszönhetően, amely biztosítja a minőséget és a folyamatosságot. Az eredmény egy állandóan változó stílus, amely a teljes megjelenés koncepcióján alapul. Kortárs és határozott, mely egy időben elérhető, kifejezi a szenvedélyt a szép iránt. Kollekció, kollekció után. Egy divatstílus, amely képes önmagát megújítani a trendek előrejelzésével, az igényes és kreatív ügyfelek ámulatba ejtésével. Made in Italy.

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK